top of page

Mon, 28 Mar

|

De locatie wordt later bepaald

Wafelverkoop Benefiet

Wafeltjes! You know them, you love them, en dit is weer een ideale gelegenheid om ze in huis te halen! Het is voor het goede doel, perfect excuus dus ;)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wafelverkoop Benefiet
Wafelverkoop Benefiet

Tijd en locatie

28 Mar 2022, 08:30 – 18:00

De locatie wordt later bepaald

Over het evenement

Wafeltjes! You know them, you love them, en dit is weer een ideale gelegenheid om ze in huis te halen! Samen met vier andere studentenclubs van de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen organiseren wij dit jaar ons benefiet voor Parkili vzw. Deze vereniging helpt mensen met de ziekte van Parkinson en hun omgeving, onder andere door hen in beweging te brengen, sensibiliseringsacties op touw te zetten en hen te stimuleren hun dromen waar te maken.

We verkopen vanille- en chocoladewafels, de prijs per doos is slechts 5 euro. De volledige opbrengst gaat naar Parkili vzw.

Bestellen en betalen kan ten laatste op 13 maart. Je bestelling is pas geldig nadat je het correcte bedrag hebt overgeschreven op het EMSA-rekeningnummer (BE48 7370 5325 1427) met als vermelding “Naam + Wafeltjes benefiet”.

Je zal je bestelling in de week van 28 maart kunnen ophalen op de campus! De exacte momenten en plek zullen we later nog meedelen

Deel dit evenement

bottom of page