top of page

Mon, 27 Feb

|

Sportcentrum Marienborgh

Project EHBO @ OLVC

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Project EHBO @ OLVC
Project EHBO @ OLVC

Tijd en locatie

27 Feb 2023, 08:30 – 28 Feb 2023, 14:40

Sportcentrum Marienborgh, Doornstraat 69, 2650 Edegem, België

Over het evenement

Jammer genoeg zit de lesvrije week er al weer op! Hopelijk hebben jullie allemaal kunnen genieten van de stralende zon op de skipiste, van een andere exotische citytrip of gewoon van jullie vertrouwde zetel. Om de pijn van de lessen te verzachten, hebben wij een UNIEKE aanbieding voor jullie!

Kom ons binnen 2 weken, op maandag 27/2  & dinsdag 28/2 helpen met lesjes EHBO en reanimatie te geven aan heel enthousiaste 5e en 6e-jaars van het OLVC! Het geeft je niet enkel heel veel voldoening en goede karmapuntjes, door jullie hulp gaat ook de zon boven Mariënborg opnieuw schijnen en zo kunnen we de lesvrije-vibes terug halen.

Ervaring is helemaal niet nodig! We geven jullie op voorhand een korte briefing met wat er van jullie verwacht wordt en je kan altijd nog vragen stellen aan ons. Dit infomomentje zal plaatsvinden woensdag 22/02 om 12u45, ONLINE.

Deadline van inschrijving is 22/02 12u. Geef zoveel mogelijk uren op zodat het voor ons makkelijker is om de planning te maken. Dit wil niet per se zeggen dat je effectief al deze lessen zal moeten geven.

Deel dit evenement

bottom of page