Fri, 06 Mar | Vrij Technisch Instituut Kontich

Project SOS - VTI Kontich

Inschrijvingen openen binnenkort.
Project SOS - VTI Kontich

Tijd en locatie

06 Mar 2020, 13:00 – 16:00
Vrij Technisch Instituut Kontich, Edegemsesteenweg 129, 2550 Kontich, België

Over het evenement

Project SOS (Seksuele Opvoeding op School) wordt dit jaar georganiseerd op vrijdag 6 maart en vrijdag 27 maart. Vanuit dit project trekken we met een groep gemotiveerde geneeskundestudenten naar 2 middelbare scholen in het Antwerpse om hier met jongeren over seksualiteit te praten. Zowel de medisch-technische kant van seksualiteit wordt besproken (anticonceptie, SOA's...), als de persoonlijke en relationele aspecten van de seksuele beleving. Ben jij iemand die graag met jongeren werkt? Schuw jij geen taboe-onderwerpen? Aarzel dan niet om je in te schrijven! 

De projectdagen zijn twee vrijdagnamiddagen, van 13u00 - 16u00. Je kan uiteraard kiezen of je op beide data wil deelnemen, of slechts een van beide.  

Op dinsdag 25 februari (18u00 - 19u30) houden we een infoavond, ter voorbereiding van dit project op onze campus. Hier wordt er een algemeen beeld geschetst van het verloop van het project, en wordt jou geleerd hoe in te spelen op verscheidene situaties. Een hapje en een drankje zal aanwezig zijn. We geven jullie bovendien extra tips en tricks mee en bespreken tezamen met jou hoe het verloop van de namiddag eruit zal zien. Deze infoavond is verplicht (tenzij je een gegronde reden hebt om er niet te geraken). 

We hopen op een talrijke opkomst!

Inschrijvingen openen binnenkort.