Mon, 20 Sep | België

EMSA-week 2021

Helaas... Inschrijvingen zijn gesloten 😓
EMSA-week 2021

Tijd en locatie

20 Sep, 00:00 – 25 Sep, 00:00
België, België

Over het evenement

Liefste EMSA-leden,

Het is bijna een jaar geleden dat een klein virus ons opsloot in ons kot. Vorig jaar konden we hierdoor niet op EMSA-reis. Ook dit jaar zal het moeilijk te voorspellen zijn hoe de situatie is in september en of iedereen tegen dan al gevaccineerd is geraakt ;) Omdat wij toch heel graag iets voor jullie willen organiseren dat toch een beetje perspectief biedt, hebben we het concept een beetje aangepast: dit jaar geen EMSA-reis, maar een EMSA-week!

Wanneer?

Maandag 20 september tot zaterdag 25 september. Dit is de laatste week voor het academiejaar van start gaat, dus zondag zullen we vrij houden om je hierop mentaal voor te bereiden ;) Houd deze week dus maar al vrij in jullie agenda!

Wat houdt dit in?

Tijdens deze EMSA-week zullen wij 3 à 4 daguitstappen organiseren. Elke dag heeft een ander thema denk maar aan: avontuur, (water) pret, cultuur, … Zo kan je zelf beslissen wanneer je graag meegaat! Natuurlijk mag je ook alle dagen komen!! Hoe meer zielen hoe meer vreugde! En alles corona proof natuurlijk :p!

Heb jij zin om een dagje de longen uit je lijf gillen in Walibi? Of wil je je grenzen te verleggen in een avonturenpark? Ben jij in voor een dagje Gent met een bezoekje aan een museum en ‘s middags een gezellige picknick? We zorgen dat er voor elks wat wils is.

De exacte data zullen we tijdig laten weten. Voorlopig denken we bijvoorbeeld aan maandag 20/9, woensdag 22/9, vrijdag 24/9 en zaterdag 25/9. Maar dit hangt natuurlijk af van de openingsuren, beschikbaarheden, etc. We keep you posted!

Als je geïnteresseerd bent, voeg je dan zeker toe aan deze fb-groep.

Zo kunnen wij een inschatting maken van de groep die mee gaat en blijf jij op de hoogte van alle updates! Wij zullen zelf op zoek gaan naar groepstickets en regelen het vervoer, zodat we deze dagen voor een schappelijke prijs kunnen organiseren.

Meer moet je niet doen! Voeg je toe aan de fb-groep en wij zullen jullie tijdig de daguitstappen voorstellen! It’s that easy :D

Wij zien de toekomst rooskleurig, maar alles is uiteraard onder voorbehoud. We houden de situatie nauwlettend in de gaten en zullen regelmatig updates posten in de facebookgroep.

Hopelijk hebben jullie er al even veel zin in als wij en kunnen jullie ook niet wachten tot het terug zomer is!

Stay safe, stay kind, stay healthy

XXX

Lora en Luna

Helaas... Inschrijvingen zijn gesloten 😓